Projectes

Un Projecte és tota activitat organitzada i pensada per assolir uns objectius.
Els projectes que s’impulsen des de xarxameg són molt diversos:

 • adreçats als membres de la xarxa
 • de suport als agrupaments o al moviment;
 • de servei a la societat.

Aquí hi trobaràs tots els projectes que s’estan duent a terme així com el contacte del seu responsable.

 • Descoberta de primavera: El Lluçanès (Dissabte, 30 de març de 2019)
  Què en sabem del Lluçanès? Ha estat notícia per la seva voluntat d’esdevenir comarca, però potser no el coneixem prou. Us proposem un tastet de la comarca, centrat en les seves obres d’art (la seva arquitectura antiga) i en la seva bellesa natural (el mirador dels Munts), que esperem estimulin les ganes de conèixer la seva gent i la seva vida.
 • Dissabte cultural: L’art del Renaixement i el Barroc al MNAC (Dissabte, 16 de febrer de 2019)
  Som en un país on hi ha molta afició al Romànic i al Gòtic, però després fem un salt en los nostres preferències i segurament anem a parar al Modernisme. L’art del Renaixement i del Barroc potser no és prou valorat encara. Tenim una manera de comprovar-ho.
 • Dissabte cultural: La Cerdanyola modernista (Dissabte, 19 de gener de 2019)
  Sovint podem pensar que ja ho coneixem tot del Modernisme a Catalunya, però probablement anem errats. Avui us oferim la possibilitat de conèixer unes quantes joies d’aquest estil poc conegudes, tot i que són ben a prop de la capital.
 • Dissabte cultural: Les Reials Acadèmies de Medicina, de Farmàcia, i de Ciències i Arts, de Barcelona (Dissabte, 15 de desembre de 2018)
  Les acadèmies són corporacions de dret públic que tenen com a finalitat principal la investigació en el camp de qualsevol ciència o art. La Direcció General de Dret i d'Entitats Jurídiques porta el registre de les acadèmies amb seu central a Catalunya. Algunes tenen una llarga història. D’altres són més recents.
Contingut sindicat