Projectes

Un Projecte és tota activitat organitzada i pensada per assolir uns objectius.
Els projectes que s’impulsen des de xarxameg són molt diversos:

 • adreçats als membres de la xarxa
 • de suport als agrupaments o al moviment;
 • de servei a la societat.

Aquí hi trobaràs tots els projectes que s’estan duent a terme així com el contacte del seu responsable.

 • Dissabte cultural: Jardins del Palau de Pedralbes i Pavellons Güell a Barcelona (Dissabte, 19 de maig de 2018)
  En primavera dona gust visitar jardins i aquesta vegada us proposem visitar els del Palau de Pedralbes, amb el complement d’una visita als Pavellons Güell a tocar del Palau.
 • Descoberta de primavera: Una Ruta per les Abadies de la Catalunya Nord i d’Occitània (Dissabte, 9 i diumenge, 10 de juny de 2018)
  Abadia de La Grassa, Abadia de Fontfreda, Montpeller i Abadia de Valmagna
 • Descoberta de primavera: Ruta Puig i Cadafalch per Mataró i Argentona (Dissabte, 21 d’abril de 2018)
  El 2017 va ser designat “Any Puig i Cadafalch” en celebrar-se els 150 anys del seu naixement. Amb una mica de retard us proposem veure algunes de les seves obres com a arquitecte que va deixar a Mataró (la seva ciutat nadiua) i Argentona.
 • Descoberta d’hivern: El Pla de l’Estany i Fontcoberta. Recordatori de quatre personatges històrics de l’escoltisme (Dissabte, 3 de març de 2018)
  Atenent una proposta del Clri. Gral. de MEG, Mn. Jordi Font, ens trobarem a la seva parròquia de Fontcoberta, al Pla de l’Estany, Bisbat de Girona. La idea original era recordar la figura de Genís Samper, antic Clri. Gral. de Minyons Escoltes Guies Sant Jordi de Catalunya, traspassat feia poc. Malauradament al cap de poc ens deixaven un antic Clri. Gral., Ricard Pedrals, i un antic Cri. Gral., Josep Martorell. A tots ells, més l’antic Clri. de la Branca Minyons, Frederic Bassó, que els va precedir, els recordarem en una eucaristia que se celebrarà per la tarda del dia 3. Pel matí haurem visitat el Parc Neolític de La Draga, a l’estany de Banyoles, on el fet d’haver passat segles sota l’aigua ha permès recuperar eines i mànecs de fusta ben conservats, i on s’ha recreat l’entorn on vivien els habitants del poblat allí situat.
Contingut sindicat