Debats

Els fòrums són espais de debat proposats al voltant d’un tema d’interès, ja sigui per la seva actualitat o rellevància en la tasca educativa de MEG. Tots els membres de xarxameg podeu proposar un tema pel fòrum. Només cal que aporteu el text inicial i dinamitzeu la discussió.

 • Entrevista Ricard Masó
  xarxameg
  Membre d’Antics Escoltes i Guies de la Fundació Josep Sans, la darrera de les responsabilitats d’en Ricard fins ara ha estat la de membre de l’equip organitzador a Girona de la darrera Trobada d’Antics Escoltes de Catalunya – Mallorca – València.
 • Recordem: Entrevista Teresa Climent
  xarxameg
  Recordem el procés de renovació pedagògica
 • Recordem: El procés de renovació pedagògica per Salvador Juncà
  xarxameg
  El final del franquisme, la Transició i els primers anys de democràcia van ser també uns anys intensos per a l’associació, amb la unificació de Minyons Escoltes i Guies Sant Jordi, l’impuls de la Federació Catalana d’Escoltisme i Guiatge i el procés de Renovació pedagògica. Aquest procés va servir per retrobar “l’essència” del mètode escolta i guia i acostar-lo a la nova escola catalana del moment.
 • Recordem: Fa 20 anys neix la Taula Pedag. Gral
  xarxameg
  Moltes vegades m’he preguntat, quina és la distància que hi ha entre aquell cap que cada dissabte va al Cau i prepara activitats pels de la seva Unitat...i les persones també implicades en el Moviment que li ofereixen espais de Formació.
 • Recordem el Xarbot: entrevista Anna Arisa
  xarxameg
  “Xarbot” significa xàfec intens de curta durada i també és l’acció de sacsejar alguna cosa. Va ser una trobada general de MEG de 10.000 infants i joves que es va fer l’1 i 2 d’abril del 2000 a Vic.
 • Recordem Congrés_Caps:entrevista Xavier Valls
  Xavier Valls
  A través de l'entrevista feta a Xavier Valls recordem el Congrés de Caps (celebrat l'any 2002) i reflexionem sobre l'escoltisme i el guiatge.
 • Recordem: entrevista a Pau López Vicente
  xarxameg
  Entrevista a Pau López Vicente
Contingut sindicat