JAMBORINADA: Amb tu mourem el món!

Serà la trobada d’escoltes i guies més gran que s’ha fet mai a Catalunya. Necessitem la teva col.laboració!

Els dies 29 i 30 d’abril, 13.000 escoltes i guies ens trobarem a Tàrrega per demostrar que som la força per moure el món!

La Jamborinada és la trobada d’escoltes i guies més gran que s’ha fet mai a Catalunya i durant tot aquest curs els agrupaments realitzaran activitats per preparar-se per la gran trobada. Durant el cap de setmana de la trobada, els infants i joves participaran d’activitats per fer sentir la seva veu.

Per fer-ho possible, hem engegat una campanya per donar a conèixer el projecte i al mateix temps aconseguir finançament per realitzar les diferents activitats programades pel cap de setmana. La campanya està vinculada a la iniciativa Giving Tuesday, que promou les donacions a nivell mundial. El dia 29 de novembre, 5 mesos abans de la Jamborinada, serà el punt àlgid, però la campanya durarà fins un mes més tard.  

Volem que totes aquelles persones que conserven el seu fulard, que recorden alguna de les grans trobades a les que han participat, que desitjarien tornar a ser petites per gaudir de la Jamborinada, que van passar gran part dels dissabtes al cau, que tenen ganes de fer història i que saben que els infants i joves poden canviar el món, col·laborin.

Us convidem a que feu la vostra aportació per donar una empenta al projecte i fer-lo una realitat. Amb una col·laboració de com a mínim 20€ aconseguirem que 15 infants i joves puguin participar en aquestes activitats. Podeu realitzar la vostra aportació al web de Giving Tuesday: http://givingtuesday.cat/projects/jamborinada/.

També us demanem el vostre compromís per difondre aquesta campanya a totes aquelles persones que considereu que puguin aportar o hi estiguin interessades.

Moltes gràcies!

Més informació a www.jamborinada.cat
Contingut sindicat