Donació

Les aportacions a la Fundació Josep Sans són voluntàries i podran ser anuals (de suport general a la Fundació Josep Sans i els seus objectius missionals o fundacionals) o bé puntuals (de suport a un projecte en concret).

Vull fer una donació:

  1. Quota anual
  2. Donació única i puntual. Vull pagar amb: Domiciliació bancària o amb Targeta de crèdit

Projectes que financem

Aquesta aportació us permetrà gaudir anualment de les prestacions del carnet  xarxameg

Les aportacions (excepte les donacions puntuals) són anuals i es cobraran dins del trimestre que us doneu d’alta. Es renovaran automàticament si no expresseu la vostra voluntat de donar-vos de baixa.

No cal ser un membre registrat per efectuar una donació a través del web. Tothom i en tot moment podrà fer una contribució voluntària a la Fundació Josep Sans.Totes les aportacions efectuades a la Fundació Josep Sans estan subjectes a la llei vigent pel que us permetrà desgravar l’aportació efectuada en la vostra declaració de la renda.

Les dades que ens faciliteu en aquests formularis són recollides en fitxers automatitzats, de conformitat amb els article 15 i 16 de la Llei Orgànica 15/1999, i els articles 12,13,15 i 16 del Reial Decret 1332/94, i d’acord amb els protocols de seguretat i actuació establerts.