Descoberta de Tardor a Caldes de Malavella (dissabte 21 d'octubre)

Una oportunitat de conèixer Caldes de Malavella, a la plana de la Selva, entre la Costa Brava i les Guilleries. Famosa per les aigües termals, podrem veure les seves ruïnes romanes, les restes medievals i les edificacions modernistes i noucentistes, visitar la planta embotelladora de Vichy Catalán i fer un tast de VInyaCHY. Havent dinat visitarem la Casa Màgica, a Santa Cristina d’Aro, que presenta les col·leccions de l’il·lusionista Xevi (Xavier Sala i Costa), rècord mundial i Guinness de conducció de cotxes amb els ulls tapats (1969), autor, actor, i creador del primer Museu de Màgia de l’Estat espanyol i considerat el més gran d’aquesta temàtica al món.

PROGRAMA I INSTRUCCIONS

10 h Trobada. Aparcament a l’interior (tenim permís) del Balneari Prats, Plaça de Sant Esteve, 7, de Caldes de Malavella. (L’aparcament a l’interior potser que sigui insuficient i s’hagi de deixar el vehicle a l’exterior). Desplaçament cap a l’Oficina de Turisme (carrer Vall-llobera, s/n).

Com arribar-hi:

Per l’AP-7: Sortida 9A/9B direcció Port/Palamós. Seguir per la N-II Nord direcció Girona/Sta. Coloma F./Sils. Deixar-la per seguir la GI-673 fins a Caldes de Malavella.

Per la C-32: A la sortida 130, seguir per la N-II fins el trencall de la GI-673.

10 h 15 Davant l’Oficina de Turisme, inici de la visita guiada a la Caldes romana i modernista de la mà de l’arqueòleg sr. Joan Llinàs. La visita guiada continuarà per la planta embotelladora de Vichy Catalán, per acabar amb un tast que han anomenat VInyaCHY. Durada total aproximada: 3 hores. Desplaçament al lloc del dinar.

14 h Dinar al Balneari Prats (cafè exclòs). Establiment termal que data de la segona meitat del segle xix. El 1912, Eusebi Bona va fer possible la restauració i ampliació que ens el mostra tal i com és ara.

15 h (Aproximadament) Desplaçament a Santa Cristina d’Aro.

16 h Visita guiada a la Casa Màgica del Mag Xevi (Avinguda Església, 1) amb espectacle i tot. Durada aproximada: 1½ hores.

17 h 30 Comiat.

PREU DE LA SORTIDA

Per únic per persona: 50 €

CAL FER LA INSCRIPCIÓ A SECRETARIA COM MÉS AVIAT MILLOR I NO MÉS TARD DEL 13 D’OCTUBRE

Tel. 935 902 700 –info@escoltesiguies.cat

A l’atenció de la Neus

Contingut sindicat