Descoberta de primavera: Ruta Puig i Cadafalch per Mataró i Argentona (Dissabte, 21 d’abril de 2018)

El 2017 va ser designat “Any Puig i Cadafalch” en celebrar-se els 150 anys del seu naixement. Amb una mica de retard us proposem veure algunes de les seves obres com a arquitecte que va deixar a Mataró (la seva ciutat nadiua) i Argentona.

PROGRAMA I INSTRUCCIONS

9 h 45 Trobada davant l’Ajuntament de Mataró (entrada pel carrer La Riera, 48). Aparcament gratuït a l’estació de tren de Mataró, a uns 15 o 20 minuts a peu de l’ajuntament. També s’hi pot anar amb taxi (costa 8 € la carrera). Hi ha un pàrquing Saba a la plaça Santa Anna, a tocar de l’ajuntament.

10 h Inici de la ruta a peu guiada per Mataró. En sortint de la visita guiada a la casa Coll i Regàs, pujarem a l’autocar que, juntament amb el/la guia, ens portarà a Argentona.

11 h 30 Sortida cap a Argentona. Recorregut a peu per veure les obres de l’arquitecte. Retorn amb autocar a Mataró amb parada davant del Cafè del Mar, davant de l’estació de Mataró.

14 h 15 Dinar a L’Ariet Cafè de Mar, carrer Santa Rita, 1, establiment gestionat per una cooperativa de treball associat. Explicació sobre cooperativisme a la sobretaula. En acabar, qui ho desitgi podrà desplaçar-se a Argentona per visitar el Museu del càntir.

17 h Visita optativa al Museu del càntir d’Argentona (plaça de l’Església). Està obert fins a les 20 h.

PREU DE LA SORTIDA

Preu per persona: 50 €

CAL FER LA INSCRIPCIÓ A SECRETARIA COM MÉS AVIAT MILLOR I NO MÉS TARD DEL 13 D’ABRIL

EL NOMBRE DE PLACES ESTÀ LIMITAT A 30.

Tel. 935 902 700 –info@escoltesiguies.cat

A l’atenció de la Neus

Contingut sindicat