Atenent una proposta del Clri. Gral. de MEG, Mn. Jordi Font, ens trobarem a la seva parròquia de Fontcoberta, al Pla de l’Estany, Bisbat de Girona. La idea original era recordar la figura de Genís Samper, antic Clri. Gral. de Minyons Escoltes Guies Sant Jordi de Catalunya, traspassat feia poc. Malauradament al cap de poc ens deixaven un antic Clri. Gral., Ricard Pedrals, i un antic Cri. Gral., Josep Martorell. A tots ells, més l’antic Clri. de la Branca Minyons, Frederic Bassó, que els va precedir, els recordarem en una eucaristia que se celebrarà per la tarda del dia 3. Pel matí haurem visitat el Parc Neolític de La Draga, a l’estany de Banyoles, on el fet d’haver passat segles sota l’aigua ha permès recuperar eines i mànecs de fusta ben conservats, i on s’ha recreat l’entorn on vivien els habitants del poblat allí situat.

PROGRAMA I INSTRUCCIONS

10 h 15 Trobada al Parc de la Draga, a Banyoles.

Com arribar-hi:

(Del Sud) Per l’AP-7: Sortida 6 vers C-66. Passat Banyoles, en una rotonda, seguir per la GIP-5121 sentit Banyoles. En arribar a una altra rotonda, seguir per la Ctra. De Figueres fins a trobar la C-150a. Girar a la dreta fins el Parc de la Draga.

(Alternativa, per Olot i Besalú) Per A-26 vers C-66 i després agafar la C-150a fins el Parc de la Draga.

10 h 30 Inici de la visita guiada al Parc Neolític de La Draga. Durada aproximada: dues hores. En acabar, trasllat al veïnat de Melianta.

13 h Dinar a ca l’Àngel, carretera de Banyoles a Esponellà, 19, de Melianta. Cal que, en fer la inscripció, trieu els plats del menú adjunt. En acabar, trasllat a l’església de Melianta, carrer Berenguer d’Espasens, 12, o bé a l’església parroquial de Sant Feliu de Fontcoberta, depenent del nombre de participants.

16 h 15 Missa en memòria de Genís Samper, Ricard Pedrals, Josep Martorell i Frederic Bassó.

17 h 30 (Aproximadament) Comiat.

PREU DE LA SORTIDA

Per únic per persona: 25 €

CAL FER LA INSCRIPCIÓ A SECRETARIA FENT CONSTAR QUINS PLATS TRIEU PEL DINAR Tel. 935 902 700 –info@escoltesiguies.cat A l’atenció de la Neus

COM MÉS AVIAT MILLOR I NO MÉS TARD DEL 23 DE FEBRER

RECOMANEM QUE TOTHOM PORTI EL FULARD GROC

Contingut sindicat