Antics Escoltes i Guies


Presentació


Antics Escoltes i Guies és un grup de persones que, en un moment o altre, han estat actives en l’escoltisme o en el guiatge, ja sigui com a nois i noies de les unitats, ja com a caps i responsables...

Persones agraïdes a l’escoltisme i al guiatge per tot el que n’han rebut. Persones que els agrada trobar-se de tant en tant per reviure, com a adults, l’esperit escolta i guia, fomentant lligams d’amistat i ajut...

La nostra tasca és també de suport  a que el moviment escolta i guia continuï portant endavant al nostre país  formant ciutadans responsables i cristians compromesos...

Des del mes de febrer de l’any 2006, el que fins aleshores era l’Associació d’Antics i Amics de MEG, es va constituir com a grup de col·laboradors de la Fundació Josep Sans, amb el nom d’Antics Escoltes i Guies. D’aquesta manera, es concentren esforços en una mateixa direcció: donar suport a l’educació dels nois i noies per mitjà de l’escoltisme i el guiatge.

En virtut d’aquest acord, la Fundació va assumir com a pròpies les activitats que fins llavors duia a terme l’associació d’Antics i Amics, tant de suport a MEG com de dinamització interna dels seus associats, les quals són impulsades per un Equip Coordinador.


Projectes i activitats:

Actualment, el grup d’Antics Escoltes i Guies té previst dur a terme, entre d’altres, els projectes següents:

·   Descobertes del territori

·   Dissabtes culturals

·   Premis Jaume Ciurana

·   Fons de Solidaritat

·   Suport a la recepció de la Llum de la Pau de Betlem


 


Articles

  • Dissabte Cultural al Jardí Botànic
    El grup d'Antics Escoltes i Guies es trobarà dissabte 21 d'abril per fer una visita guiada al Jardí Botànic de Barcelona.
  • DESCOBERTA DE PRIMAVERA: CASTELL D'ARBÚCIES
    Dissabte 24 de març farem una visita guiada al Castell de Montsoriu i d'Arbúcies, un dinar junts, una passejada guiada per la riera d'Arbúcies i visites als museus i edificis representatius.
  • CONVOCATÒRIA D'ASSEMBLEA I DISSABTE CULTURAL- 25 FEBRER
    Dissabte 25 de febrer a Barcelona fem l'assemblea de l'any del grup d'antics escoltes i guies, i abans una visita guiada. Ens trobem a 3/4 de 4 a la Plaça del Rei.


Contingut sindicat