Com funciona xarxameg.cat?

Xarxameg.cat és un espai que pretén aplegar tots i totes els qui hem passat pel moviment o els qui s’hi senten identificats. Ser-ne membre no et compromet a res i et permet involucrar-te fins on tu vulguis:
Estant al cas a través del web; fent-te membre i rebent informació periòdica i gaudint dels serveis; involucrant-te en els projectes que t’interessen; participant dels debats; fent propostes; donant suport econòmic al moviment.... tu tries.

Membres

Per a ser membre cal que et registris a través del web. Apunta’t. Els membres són persones individuals, tot i que posteriorment podran crear grups.
Ser membre de xarxameg et permetrà contactar amb altres membres, participar del debats, gaudir plenament del web, penjar-hi continguts i rebre el butlletí. Tot això sense cap cost per a tu.
Si desitges contribuir econòmicament, també podràs gaudir dels avantatges que ofereix el “Carnet de xarxameg”.

Grups

 

Els grups són comunitats de membres de xarxameg. Tots els seus membres han de ser usuaris registrats del web, un dels quals crea el grup i n'esdevé l'administrador. Els grups que es creen poden ser oberts, on tothom podrà participar-hi; grups moderats, on l'administrador serà el qui convidi als membres a unir-se al grup; i grups tancats, on la gestió serà exclusivament de l'administrador. En el cas dels grups oberts, qui vulgui formar-ne part només ha de clicar l'enllaç "apunta't" del grup corresponent.

Un cop dintre del grup, i fent servir els enllaços corresponents, és possible enviar missatges a la resta de membres, així com penjar-hi textos que tothom (fins i tot, si es vol, les persones que no formin part del grup) podrà llegir.
 

Serveis xarxaMEG

 

A més de les eines relacionals que posa a disposició de tots els seus membres, xarxameg també vol oferir un serveis addicionals als qui fan una mínima aportació econòmica. Aquests es concreten de moment en el Carnet xarxameg que ofereix importants avantatges i descomptes, ampliables en funció de la demanda.

Aportació econòmica

Les aportacions a la Fundació Josep Sans són voluntàries i podran ser anuals (de suport general a la Fundació Josep Sans i els seus objectius missionals o fundacionals) o bé puntuals (de suport a un projecte en concret).

Us proposem però les següent quotes:

 

  1. Quota anual recomanada de 60€ anuals mitjançant un càrrec al vostre compte corrent.
  2. Quota de grup de 45€ anuals mitjançant un càrrec al vostre compte corrent.
  3. Quota familiar de 45€ anuals mitjançant un càrrec al vostre compte corrent.
  4. Donació puntual.

 

Totes les aportacions efectuades a la Fundació Josep Sans estan subjectes a la llei vigent pel que us permetrà desgravar l’aportació efectuada en la vostra declaració de la renda.

No cal ser un membre registrat per efectuar una donació a través del web.

El pagament de les quotes us permetrà gaudir del Carnet xarxameg

Tothom i en tot moment podrà fer una cotribució voluntària a la Fundació Josep Sans.

Projectes

Entenem per projectes tota activitat organitzada i pensada per assolir uns objectius.
Els projectes que s’impulsen des de xarxameg són molt diversos:

  • adreçats als membres de la xarxa
  • de suport als agrupaments o al moviment;
  • de servei a la societat.

Al web trobaràs tots els projectes que s’estan duent a terme així com el contacte del seu responsable.
Pots participar de projectes que ja estan en marxa, fer la teva proposta de projecte a desenvolupar, i obrir el teu projecte als altres.

Suro d’idees


Entenem per idea tota proposta de projecte encara per concretar, informació rellevant pel moviment, demanda de col•laboració, oferiment de serveis...Comparteix la teva idea i adreça de contacte, a veure si hi ha sort!

Debats

 

Els debats són espais de debat proposats al voltant d’un tema d’interès, ja sigui per la seva actualitat o rellevància en la tasca educativa de MEG.
S’articula a partir d’un text inicial que centra el tema i d’unes preguntes provocadores. Un cop esgotada la discussió, se n’extreu unes mínimes conclusions.
Tots els membres de xarxameg poden proposar un tema pel fòrum. Només cal que aportin el text inicial i es comprometin a dinamitzar la discussió, amb noves preguntes si cal, i a fer-ne la conclusió final.

Recursos

 

En aquest espai trobareu les publicacions de La Fundació Josep Sans, el recull dels butlletins
informatius de xarxameg, els debats i tota publicació derivada de l’activitat i projectes de xarxameg així com la memòria anual de la Fundació.

Calendari

El calendari mostra les dates de les trobades i activitats dels membres de xarxameg. No et descuidis de penjar-hi les teves!

Organització

Xarxameg no té personalitat jurídica pròpia, es desenvolupa en el marc de la Fundació Josep Sans.
La Fundació vehicula les aportacions i donacions econòmiques que es fan a través de xarxameg. Els membres de xarxameg tindran informació periòdica de la gestió econòmica i social de la Fundació.

Xarxameg compta amb un equip coordinador. Aquest equip és l’enllaç amb la Fundació; dinamitza l’espai web i les iniciatives que en sorgeixen i vetlla pels continguts que s’hi publiquen.