El carnet de xarxameg

Aquí trobaràs una relació dels serveis de què et pots beneficiar amb el carnet de xarxameg.

Descarregueu-vos aquí la guia de serveis o veieu la presentació.

ALTAÏR

 

Altaïr.JPGAltaïr és la major llibreria europea especialitzada en viatges, de manera que és el lloc de referència per ampliar el coneixement dels diferents pobles, cultures i regions de la terra.Avantatges
 

 • Subscripció d’un any a la revista Altaïr amb un descompte del 16%.
 • Subscripció de dos anys a la revista Altaïr amb un descompte del 25%.
 • Els subscriptors a més rebran el carnet d’Altaïr, amb el qual tindran un 5% de descompte a les llibreries Altaïr de Barcelona, de Madrid i la virtual.


www.altair.es
 

ANDRÒMINES

Andròmines és una entitat sense ànim de lucre que dóna l'oportunitat de treballar a persones en risc d'exclusió social. El seu àmbit d'actuació és el de la recollida selectiva d'objectes i deixalles.Avantatges:

 • 10% de descompte en els productes de segona mà.

 

www.andromines.net


Artijoc
Artijoc és una cooperativa constituida en 1999 que ofereix serveis per la cultura i l'ensenyament. Tenen una botiga amb jocs didàctics fets de materials naturals, per gent de totes les edats, i a més a més, dissenyen activitats educatives i tallers i en tenen un servei de ludoteques itinerants i de préstec de jocs de taula.

Avantages

 • 10% de descompte en tots els productes de la botiga

www.artijoc.com
BENIEMOCIONS
Beniemocions, un riu d'emocions, és una empresa d'activitats al lleure en el Ebre: piragüisme, segway, senderisme, lloguer de bicis i espeleologia, entre altres, que, a més a més, compta amb un diploma de distinció de qualitat ebrenca.

Avantatges
 • 20% de descompte en activitats de piragüisme
 • 10% de descompte en la resta d'activitats
 • Els descomptes no són acumulables.

www.beniemocions.cat
BONES NOTES
Bones Notes és una plataforma educativa que agrupa més de 90 centres educatius i professors de reforç  per tot el territori català. Fa ús de les tecnologies per promoure l'educació amb continguts de qualitat i fomenta la col·laboració entre pares, professors i alumnes.

Avantatges
 • 50% de descompte en les tarifes anuals de particulars als alumns i alumnes que vinguin de la Fundació Josep Sans, identificats amb el carnet de xarxameg dels seus pares
BROWNSEA

 

Brownsea és la botiga de material d'escoltisme, campisme i natura de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya.Avantatges
 

 • 10% de descompte en tot el material de muntanya i campisme.


www.brownsea.net

 

Burricleta

Burricleta és una empresa que es dedica a l'ecoturisme. Doncs, lloguen  bicis elèctriques, dotades amb un sistema de GPS interactiu amb continguts que faciliten el descobriment de l'entorn natural, per ajudar al turista a descobrir l'arquitectura, la geologia, la botànica, la fauna, la història d'un indret. Tenen 3 centres a Catalunya, situats a Llucanes, a les Gavarres i al Pla de l'Estany.

Avantatges
10% de descompte en Burricleta S.L tot el any

www.burricleta.com
C.A.T. Centre Artesà Tradicionàrius

logo C.A.T.JPG
El C.A.T. es dedica a la promoció de la música tradicional catalana (tot i que també incorpora altres cultures musicals) a través de la programació de concerts, balls i sessions d'improvisació i intercanvi entre solistes i grups. A més  organitza tallers d'aprenentatge d'instruments i de dansa.Avantatges
 

 • 10% de descompte en totes les activitats pròpies de l'entitat.

www.tradicionarius.com

CAFÈ DEL POSTE


El Cafè del Poste es distingeix pel seu compromís amb el medi ambient, doncs la seva oferta es basa en productes ecològics i de la nostra terra. Dónen suport a petits productors locals i participen en projectes solidaris al tercer món.Avantatges:

 • 10% de descompte en tots els consums realitzats al seu establiment.

www.cafedelposte.com
CASTELLS DE LLEIDA
Castells de Lleida és una entitat que promou les visites turístiques als castells de la regió lleidatana, amb la intenció de donar a conèixer el patrimoni històric i cultural de la regió.
Avantatges
 • 20% de descompte en el preu de l'entrada als castells
 • 2 x 1 en activitats puntuals programades segons calendari

www.castellsdelleida.com
Javascript is required to view this map.